Läsarpodden lajv! +bokrelease

Igår var första måndagen i månaden, men som traditionen sedan förra året bjuder publicerar vi just januariavsnittet en vecka senare – det vill säga efter jullovet. Så den som ännu inte hunnit färdigt med månadens bok, Åsne Seierstads Två systrar, har ännu några dagar på sig. Det är en fantastiskt intressant bok, som verkligen rekommenderas. Vi kommer att tala om islam, politik, radikalisering och modernitet i det avsnitt som kommer ut den 9 januari.

Annars kan man återvända till förra avsnittet, om nobelpristagaren Bob Dylan, ifall det inte hanns med i julstressen. Det finns att höra här, och är för övrigt det första Läsarpodd-avsnittet med musik!

Nästa avsnitt, det vill säga avsnittet efter Seirstad, kommer vi att spela in lajv i Stockholm, den 26 januari kl 19 i St Peters kyrka. Det blir vårt femtonde avsnitt, men första gången som vi bjuder in våra lyssnare. Så kom gärna dit och ställ frågor, eller bara säga hej! Det vore väldigt roligt att få se lite mer vilka ni är. Då är det också release för vår första gemensamma bok, som handlar om Martin Luther: Inte allena. Varför Luthers syn på nåden, Bibeln och tron inte räcker. Vi kommer såklart ha den till försäljning, men man kan redan nu förbeställa den från Din Bok i Örebro, och då få en särskild läsarpodds-rabatt genom att skriva ”läsarpodden” i meddelandefältet till butiken. Då får man ytterligare 10% på det redan låga priset!

Här finns ett fb-event som ni gärna får anmäla er till så vi vet hur mycket kaffe vi ska koka – Hoppas vi ses!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.