Läsarpodden – en vecka kvar!

LOGOstor 2

Om exakt en vecka är det premiär för Läsarpodden, en bok & teologipodd med mig & Patrik Hagman. Det är lite nervös och väldigt spännande! Jag är ju van att skriva, det är ett hantverk som jag känner mig bekväm med – men här är jag total novis. Att podd är en helt ny genre för mig gör också att jag inte riktigt själv kan avgöra om det vi spelat in är bra eller inte… Samtidigt är det lite av charmen med det hela!

Vi läser som sagt Sapiens av Yuval Harari, en spännande bok som jag verkligen kan redkommendera. Om ni vill läsa med oss, köp den via Bokus och använd ”sapiens” som rabbatkod så får ni 35 kronors rabatt! Podden kommer att läggas ut på Dagen.se, men vi länkar naturligtvis härifrån. Det första avsnittet blir ett samtal om historiens mening, ideologiernas betydelse, människans väsen – och en del annat!

(Fotograf: Zandra Erikshed)

3 reaktioner på ”Läsarpodden – en vecka kvar!

  1. Såg att Mark Zuckerberg har haft med sapiens i sin bokklubb på facebook. Han skrev något i stil med att den fick honom att fundera över religion som fenomen, så nästa bok på listan blev något 1800-talsverk i religionspsykologi… Det är intressant läsning, men ibland blir det väldigt uppenbart hur snävt perspektivet är i ”sapiens”.

  2. Jo, vi har säkert orsak till att återkomma till perspektivet på religion i Sapiens, men jag tror jag väntar tills vi har publicerat podden!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.